Het geheim van geweldige autofotografie

Elke autobezitter houdt van zijn auto. Als je een kaart hebt, ga je deze uiteindelijk fotograferen. Sinds de uitvinding van de auto is de auto een symbool van avontuur en status. Auto is ook een geweldig object voor fotografie. Er zijn enkele geheimen voor ongelooflijke auto fotografie die de professionals kennen. In dit bericht leer je enkele geheimen van deskundige autofotografen. Wil je het niet zelf doen, dan zijn er Gorinchem deskundige autofotografen.

Hier zijn zes geheime tips voor geweldige autofotografie:

Maak optimaal gebruik van licht:

Iedereen weet hoe belangrijk licht is voor fotografie. Bij autofotografie is dat niet anders. Je moet het licht zo goed mogelijk gebruiken. De twee beste tijden voor autofotografie zijn voor zonsondergang en na zonsopgang. In die tijd is er prachtige warmte en textuur.

Wees voorzichtig met de reflectie:

Auto is een glanzend object. Zorg er dus voor dat er geen reflectie is wanneer je de auto fotografeert. De beste plek voor autofotografie is open ruimte. Of er kunnen reflecties zijn van bomen, gebouwen, enz.

Duikfoto's maken:

Als je gekke coole foto's wilt maken, maak dan een paar foto's van het besturen van de auto vanuit een andere auto. Wees extra voorzichtig als je dit doet. Zorg ervoor dat je de juiste sluitertijd gebruikt wanneer je op deze manier fotografeert.

Doe geen gewone fotografie:

Er zijn enkele veelvoorkomende foto's van auto's. Iedereen doet die, en niemand merkt het. Maak geen gewone fotografie om aandacht te krijgen. Ga naar mooie plekken en breng jouw visie in jouw foto's.

Kies de juiste achtergrond:

Achtergronden zijn super belangrijk voor foto's. In het geval van autofotografie is het veel belangrijker. Kies daarom de juiste achtergrond. Het zal je foto zeker beter en opvallender maken.

'S Nachts foto's maken:

Je kunt 's nachts geweldige foto's maken. Het lijkt misschien moeilijk, maar dat is het niet. Je hebt er niet veel licht voor nodig. Kies een donkere plek, zet de camera op het statief. Gebruik deze instellingen om foto's te maken, ISO 100, sluitertijd 30 sec en het diafragma f9. Je zal versteld staan ​​van het resultaat. Maar sterlicht of maanlicht kunnen dingen lastig maken.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.