Newborn shoot in Rotterdam: doen!

Zo lief, zo onschuldig, zo vertederend. De eerste veertien dagen van je newborn is een tijd die nooit meer terugkomt. Een tijd die je hoe dan ook wilt vastleggen. Newborn fotoshoot Rotterdam, is een blijvende herinnering aan deze eerste levensdagen. Een prachtig cadeau.

Laat je kleine baby vereeuwigen in al zijn puurheid. Dat is een waardevol geschenk voor later, zowel voor jezelf en je partner als voor je jonge spruit.

Ervaring

Natuurlijk ga je voor het maken van mooie foto's van je pasgeborene naar een fotograaf die hier veel ervaring mee heeft. Werken met zo'n klein baby'tje vergt immers wel wat voorbereiding en ook tijdens de fotoshoot wil je dat er continu rekening wordt gehouden met de newborn. Tussendoor verschonen of een voeding geven, moet geen probleem zijn.

Unieke foto's

In Rotterdam is een prachtige studio waar je terecht kunt. Hier heeft men de beschikking over allerlei leuke settings, achtergronden en props (mandjes, kransen, wraps, haarbandjes, mutsjes, beertjes etc.). Zo wordt je baby op een prachtige manier gefotografeerd. Er kunnen veel verschillende foto's worden gemaakt. Dit levert, zonder te overdrijven, altijd weer unieke foto's op.

De jonge baby zal natuurlijk nog veel slapen en daardoor kan die in verschillende houdingen worden gelegd voor het perfecte plaatje. De studio is voorverwarmd en daarom kan de baby ook zonder al teveel kleding op de foto worden gezet.

De meeste newborn shoots worden gemaakt als de baby tussen de zes en twaalf dagen oud is. Je maakt al een afspraak als je zwanger bent. Zo kan rekening worden gehouden met de uitgerekende datum.

Kosten

Een basis newborn fotoshoot kost 250 euro. Dit is voor de shoot inclusief tien digitale foto's. Voor 50 euro krijg je er een canvas wanddecoratie bij van de mooiste foto. Je kunt ook kiezen voor een babyjaarplan. Dan wordt je kindje in het eerst jaar op drie verschillende momenten op de foto gezet. Inclusief fotoalbum betaal je hiervoor 600 euro. Informeer eens vrijblijvend naar alle mogelijkheden.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *