Urban fotografie Rotterdam

Wanneer je op zoek bent naar een fotograaf die ervaren is in het maken van reportages in industriële omgevingen, dan ben je op zoek naar een urban fotograaf. Ruwe beelden worden in vastgelegd en bewerkt naar een passende eindrapportage. Urban fotografie Rotterdam heeft een uniek kijk op de omgeving. Door foto’s te maken vanuit verschillende invalshoeken, krijgt je de omgeving te zien in een ander licht. Dit is letterlijk een ander licht, aangezien een urban fotograaf meester is in het gebruiken van lichtinval binnen de rapportages. 

Wat zijn urban foto’s

Portretten gemaakt door een urban fotograaf zijn ruwen portretten. Door gebruik te maken van verschillende hoeken en gebruik te maken van licht, kunnen plekken op een bijzondere manier vastgelegd worden. Delen van een omgeving kunnen belicht worden terwijl andere delen bewust weggelaten kunnen worden. De reportage kan ingevuld worden naar aanleiding van het doel van de foto’s en de wensen die je hebt. 

Een shoot boeken

Voorafgaand aan de shoot neemt de fotograaf de wensen met je door. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat een passende reportage geschoten kan worden. Urban fotografie kan op verschillende plekken gebruikt worden. Een shoot kan dan ook op verschillende manieren toegepast worden. Een shoot is geschikt voor particulieren die een pand vastgelegd willen hebben of liefhebbers zijn van urban portretten. Urban fotografie wordt eveneens veel geboekt door bedrijven. Je kunt hierbij denken aan projecten die vastgelegd moeten worden. Andere toepassingen zijn foto’s voor projectvoorstellen, ter decoratie in een bedrijf, voor de website, social media en meer. 

De shoot

Voor het maken van de shoot wordt zeker tijd genomen. Voorafgaand aan de shoot wordt gekeken naar het ideale tijdstip op de dag. Hier wordt naar gekeken omdat lichtinval veel invloed heeft op de foto’s. Tijdens de shoot zullen eventuele extra lichten gebruikt kunnen worden of alleen de camera met statief. Nadat de shoot afgelopen is zal de fotograaf nog een aantal dagen bezig zijn. Alle foto’s worden namelijk met een programma bewerkt. 

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.